στη κατηγορία ,

Σοκαριστηκό Εε όχι

Η Τσέλσι Κλίντον εύχεται καλή χρονιά στην… Εκκλησία του Σατανά!

Η πρώην «πρώτη κόρη» αντάλλαξε Πρωτοχρονιάτικες ευχές με την σατανική οργάνωση, όπως αποκαλύφθηκε από τα «τιτιβίσματα» τους

Η κόρη του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον ανέφερε ότι πέρυσι εκείνη και οι Σατανιστές «βρέθηκαν σε μερικά threads μαζί». Ένα thread (νήμα) του Twitter είναι μια συζήτηση στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Από το πρώτο τουίτ φαίνεται η σχέση μοιάζει να είναι θερμή και παλαιά, όπως με έναν καλό φίλο
Picture

Η «εκκλησία» αμέσως ανταποκρίνεται και απαντά – ανταλλάσσουν ευχές για ένα χαρούμενο 2018
Picture

​Αρκετοί χρήστες Twitter έσπευσαν να ρωτήσουν ποια είναι η σχέση της Κλίντον με την οργάνωση, κατηγορώντας την κόρη του Μπιλ και Χίλαρι ότι λατρεύει τον Σατανά.

Η Κλίντον γρήγορα απάντησε και ισχυρίστηκε ότι οι λεκτικές της ανταλλαγές με την ομάδα απλώς ισοδυναμούσαν με το σεβασμό των άλλων θρησκευτικών απόψεων.

«Ω! Μα μπορούμε να είμαστε πολιτικοί, χαρούμενοι, γεμάτοι σεβασμό και φίλοι με ανθρώπους που δεν μοιράζονται τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις», δήλωσε η Κλίντον. «Μερικές φορές, ακόμα και τους παντρευόμαστε. Είμαι Μεθοδίστρια και ο σύζυγός μου είναι Εβραίος, ευχαριστώ που ρωτήσατε. Ένα πολύ χαρούμενο νέο έτος για εσάς Rhonda!»

Picture

Ο διάλογος αυτός έγινε δεκτός με επαίνους από τους λίμπεραλ χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλώντας την Chelsea “graceful” και “classy”.

«Φανταστείτε εάν ο Ντόναλντ Τραμπ αντάλλασσε ευχές για “ευτυχές το νέο έτος” με τον David Duke ή οποιονδήποτε άλλον αμφιλεγόμενο ή θεωρούμενο λευκό ρατσιστή / ναζί / ΚΚΚ κλπ», έγραψε Jim Hoft του ‘Gateway Pundit’. «Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα είχαν μουρλαθεί!»

«Ακόμη χειρότερα, εάν οι οπαδοί του Trump έτρεχαν και υποστήριζαν την χαρούμενη ανταλλαγή ευχών ως “classy”», συνέχισε ο Hoft.

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν στο tweeter: «Τουλάχιστον η Τσέλσι Κλίντον δηλώνει ανοιχτά την λατρεία της στον Σατανά. Μακάρι να ήταν και η Χίλαρι Κλίντον ειλικρινής».

Με τέτοιο παγκόσμιο πολιτικό τζετ σετ, δεν χρειάζεται καν να αναρωτιέται κανείς γιατί τα πάντα σ’ αυτόν τον πλανήτη πηγαίνουν… κατά διαόλου!

Σας άρεσε; Ψηφίστε το!

58 Μου αρέσει
Μου αρέσει Δεν μου αρέσει

Total votes: 0

Μου αρέσει: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Δεν μου αρέσει: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Κάντε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *