στη κατηγορία

Τούρκος βουλευτής απειλεί τον Πάνο Καμμένο

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος «θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει», δήλωσε Τούρκος βουλευτής, προειδοποιώντας παράλληλα την Ελλάδα «να μην παίζει με την υπομονή της Τουρκίας».

Πρόκειται για τον Οζτούρκ Γιλμάζ (Öztürk Yılmaz) του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), ο οποίος υποστήριξε μιλώντας στο Αnadolu: «Όταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα-ένα τα τουρκικά ονόματα των 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάδα ας μη δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας, με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Το ξαναλέω: Η Τουρκία δεν είναι μόνο η κυβέρνησή της, ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι, εκεί που δεν θα το περιμένει. Αν κοιτάξει πίσω στην ιστορία, θα δει πολλά τέτοια παραδείγματα».

Ο Οζτούρκ Γιλμάζ ανέφερε μάλιστα ότι αντί να μιλάνε στον αέρα, πρέπει να περάσουν και σε πράξεις. «Εμείς πάνω στα δικά μας νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν μπάρμπεκιου πάρτι και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία. Αυτό ας το μάθουν όλοι», είπε  ο Τούρκος βουλευτής και κάλεσε τον Πάνο Καμμένο «να προσέχει τα λόγια του».

Πηγή: pontos-news

Σας άρεσε; Ψηφίστε το!

21 Μου αρέσει
Μου αρέσει Δεν μου αρέσει

Total votes: 0

Μου αρέσει: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Δεν μου αρέσει: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Κάντε το Σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *